Кількість
|
Вартість
|
||
|
Країна виробник: Турція
Курага шоколадна – так називається сорт кураги, що сушиться в тіні абрикосових дерев без будь-якої хімічної обробки. Абрикос сушиться в тіні тривалий час у природних умовах.
У процесі сушіння з плода видаляють кісточку і знов з’єднують половинки абрикоса. Курага шоколадна має досить незвичний смак, особливо якщо ви ще не куштували натуральну курагу.
Шоколадна курага солодка з невеликою шоколадною ноткою, яку ви гідно оціните, а ваш організм скаже вам “дякую” за корисний натуральний продукт.
Навіть дуже маленькі діти люблять курагу, причому як у сухому, так і замоченому вигляді. Вона абсолютно нешкідлива навіть для дітей до року.
Що робити з курагою: її потрібно промити теплою водою кілька разів, оскільки на ній в процесі сушіння осідає пил і її ніхто не миє перед або після сушіння.
Також можна замочити курагу у воді і за кілька годин ви отримуєте солодкий натуральний компот. Дуже смачний, корисний компот без температурної обробки!
Після тривалого замочування курага виходить м’якою та збільшується у розмірі, повертаючись до розміру свіжого абрикосу.