Кількість
|
Вартість
|
||
|
Країна виробник: США
Смажений мигдаль зберігає всі властивості сирого продукту – термічна обробка не руйнує його структури і не веде до втрати користі. Аромат та смакові характеристики після обсмажування доповнюють цінність продукту приголомшливими нотками кулінарного вишукування.
Чим корисний мигдаль :
Завдяки вмісту елементів (мінерали, жирне масло, вітаміни в мигдалі) вживання горіха зміцнює нерви, зменшує ризик розвитку онкозахворювань. Продукт визнаний медиками як допоміжний засіб при серцевих хворобах і атеросклерозі. При цукровому діабеті компоненти горіха збільшують чутливість інсуліну. Продукт має обволакивающим властивістю, зм’якшує реактивність слизової шлунково-кишкового тракту на травні соки і їжу.
Користь мигдалю полягає в:
- оновленні клітин;
- зміцненні кістково-суглобового апарату;
- зняття запалення і очищення нирок;
- поліпшенні діяльності мозку;
- полегшенні мігрені;
- регулюванні метеоризму, травного тракту в цілому; нормалізації настрою при депресії;
- збільшенні рівня гемоглобіну, збагаченні киснем крові при анемії; седативном ефекті при безсонні.